top of page

Naast mijn fotografiediensten bied ik ook (energetische) lichaamsbehandelingen aan, waaronder kundalini sessies, reiki behandelingen en cranio-sacrale ontspanningsbehandelingen.

KUNDALINI

Een kundalini-activatie is een krachtige methode voor heling en persoonlijke transformatie. Door energetische blokkades op te heffen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam te herstellen. Door een praktische en therapeutische benadering kan iedereen, ongeacht hun spirituele achtergrond, de voordelen van een kundalini-energie ervaren en benutten. Kundalini sessies zijn heel transformatieve sessies, ze zetten veel in gang, waardoor je meer in een 'flow' komt.

Het is een relatief nieuwe (maar eigenlijk heel oude) vorm van energiewerk die niet eenvoudig in woorden te vatten is; het is een 'reis' die je moet ondergaan om het te snappen. Het draait om het doorbreken van beperkingen, het bevrijden van geblokkeerde energieën en emoties, en het ontwikkelen van een diepgaandere verbinding met je ware zelf. 

Kundalini activaties kunnen 1:1 geboekt worden, bij mij thuis in Gent of op verplaatsing. Ik geef ook sessies aan kleine groepen.

REIKI​

Reiki is een Japanse techniek die je helpt ontspannen en je energie in balans brengt. Via handoplegging wordt er energie doorgegeven. Tijdens een sessie ligt de ontvanger ontspannen, terwijl de beoefenaar de handen lichtjes op of boven het lichaam plaatst. Dit helpt om de energiebanen in balans te brengen en bevordert fysiek en emotioneel welzijn.

Een typische behandeling duurt 60 minuten en veel mensen voelen zich daarna heerlijk ontspannen en verfrist. Het is een fijne manier om stress los te laten en weer in balans te komen.

CRANIO SACRAAL

Een craniosacrale ontspanningsbehandeling is een vorm van lichaamswerk die gericht is op het bevorderen van ontspanning en het herstellen van balans in het lichaam. Tijdens de behandeling gebruik ik zachte aanrakingen om de bewegingen van de craniosacrale vloeistof, die rond de hersenen en het ruggenmerg stroomt, te voelen en te bevorderen.

Dit zachte proces helpt spanningen en blokkades in het craniosacrale systeem los te laten, waardoor het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en te ontspannen wordt ondersteund. De behandeling wordt vaak ervaren als erg rustgevend en heeft verschillende voordelen zoals stressverlichting, minder algemene spanning, verbeterde slaap, en verlichting van (hoofd)pijn of chronische pijn. 

Mail me voor meer info en een afspraak.

Opleidingen:

- 2019 - 2022 Tuina Chinese medische massages & mobilisaties OTCG 

- 2020 Medische Qigong OTCG

- 2021 Voeding & Kanker OTCG

- 2022 - 2023 Craniosacraal therapie 1 Upledger Nederland

- 2023 Reiki 1

- 2024 Kundalini Facilitator MU Coaching

- 2024 Familieopstellingen 

- 2024 Reiki 2

bottom of page